Particulier nieuws
Zakelijk nieuws

Vastgoed VERBINDEN

Vastgoed VERBINDEN | Als intermediair op het gebied van verzekeringen, pensioenen en hypotheken vinden wij het belangrijk om verbindingen te leggen. Verbindingen die er toe kunnen leiden dat we onze klanten nog beter kunnen helpen.

Haagse Après-ski borrel
Op donderdag 2 februari organiseerde de hypotheekafdeling van de EVR groep (waaronder EVR, Wouters & van der Velde en FVB de Boer), een speciaal evenement voor makelaars uit de regio om nader kennis met elkaar te maken. In winterse sferen (après ski thema) hebben we samen genoten van de muziek van een live artiest, een gezellige borrel en het leggen van nieuwe sociale contacten. We kijken dan ook terug op een avond vol gezelligheid, fijne gesprekken, verbinding en blije gezichten. Succes smaakt naar meer en daarom zal er volgend jaar een nieuwe editie plaatsvinden.

De EVR groep
Een verzameling bedrijven welke zich gezamenlijk inzetten voor de financiële risico’s van hun klanten. Met EVR (Eijgendaal & van Romondt) als drijvende kracht worden zowel particuliere en zakelijke klanten, via verschillende labels zoals Wouters & van der Velde en FVB de Boer, geholpen hun risico’s beheersbaar te maken. Onderverdeeld naar verzekeringen, pensioenen en hypotheken.

Met dank aan

  • Wassenaarse Golf Groendael (locatie)
  • Hiske van der Gronden (foto’s)
  • Danny van Plezier (zanger)

#verbinding #vastgoed #denhaag #haaglanden

 

Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
 ,  Aanpassen?
Opzoeken adres gegevens mislukt Handmatig invoeren?
Vraag/opmerking

Eijgendaal & van Romondt (EVR) maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie